article-image

Maak ruimte met een goede verbouwing

Als uw huis naar wens is, maar u toch net een beetje meer ruimte nodig heeft dan kan een verbouwing een uitkomst zijn.

Met een grote of kleine verbouwing kunt u extra ruimte creeƫren. Of u kunt beschikbare ruimte handiger indelen door bijvoorbeeld een muur te verplaatsen.
En wat dacht u van een dakkapel? Daarmee kunt u van een ongebruikte zolder een prachtige werkkamer maken. Een kleine aanbouw misschien, zodat u koude lucht en vieze schoenen niet direct in de woonkamer of keuken binnen krijgt?

Wilt u lekker genieten van uw badkamer? Iets meer ruimte voor een lekker bad of een mooie dubbele douche? Ik ken de eisen die het vochtige karakter van een badkamer stelt aan het materiaal en kan u adviseren hoe uw gekozen badkamer goed ‘uit de verf’ komt.
En wat dacht u van vloerverwarming voor een comfortabel, luxe gevoel? Heerlijk! En het hoeft niet eens heel duur te zijn.

Ziet u er tegenop? Ik geef u vakkundig advies op basis van de huidige situatie en zal de verbouwing met vakmanschap verzorgen. Een verbouwing geeft vaak wat overlast. Ik werk

paypal casinos deutschland

Ziet u er tegenop? Ik geef u vakkundig advies op basis van de huidige situatie en zal de verbouwing met vakmanschap verzorgen. Een verbouwing geeft vaak wat overlast. Ik werk

Vooraf help ik u graag met een advies op maat. Ik denk met u mee en probeer samen met u tot de meest doeltreffende oplossing voor uw vraag te komen. En als all-round vakman help ik u graag met al het werk dat met een verbouwing komt kijken. Denk aan timmerwerk, tegelwerk, het plaatsen van kozijnen en nieuwe ramen, electrawerk, loodgieterswerk en (groot) schilderwerk.

Aad Jan Pronk

Bel 0800 – 023 7777

Kamer van Koophandel: 54399017 | ING: 5265295 | BTW: 146.237.225.B01